VIP PowerLounge

Full screen game
Show the game in full screen

De VIPPowerlounge gokkasten zijn speciaal gemaakt voor de spelers die houden van extra spanning. Met hoge inzetten en dus hoge winsten staat er elke ronde weer flink wat op het spel. Durf jij het aan? Ga dan nu snel naar ons aanbod van VIPPowerlounge gokkasten!

De naam VIPPowerlounge gokkasten zegt het al: deze exclusieve kasten zijn geen kleine jongens. Ze zijn gemaakt om bespeeld te worden door de ‘high rollers’, de sensatiezoekers die houden van een adrenalinekick. Zij komen aan hun trekken met de VIPpowerlounge gokkasten.

Wat te denken van de Deluxe-uitvoeringen van VIPPowerlounge gokkasten? Het zijn de bekende kasten, maar dan aangepast voor hogere inzetten en natuurlijk hogere winsten. De Golden Oldie Deluxe is een oude bekende, net als de Magic Circle Deluxe. Maar de Jokers Time Deluxe maakt het echt bont en is daarom ook een van de paradepaardjes tussen de VIPPowerlounge gokkasten. Alleen de echte gamers die weten wat ze doen, moeten deze kast proberen. Met inzetten tot wel 450 credits per draai is dit misschien wel de dikste van de VIPPowerlounge gokkasten!

Minstens net zo leuk om te spelen is de VIP-lijn van VIPPowerlounge gokkasten. De Classic VIP is een echte publiekslieveling door de goede winkansen en interessante inzetmogelijkheden. De Simply Wild VIP doet zijn naam eer aan en gooit graag de boel overhoop met duizelingwekkende prijzen en veel winmogelijkheden door de 16 winlijnen waar snel achter elkaar prijzen op kunnen vallen. Twee echte klassiekers die hun sporen hebben verdiend bij de VIPPowerlounge gokkasten.

Er zijn meer VIPPowerlounge gokkasten die een ‘grote broer’ zijn van de kasten die we allemaal kennen uit de speelhallen. Zo is de Mega MultiTimer sinds jaar en dag een vaste kast in onze selectie. Net als de RandomRunner Ultra is de Mega MultiTimer een oude bekende die veel herinneringen oproept bij menig speler. Hetzelfde geldt voor de Turbospinner XXL, die met XXL inzetten zorgt voor XXL prijzen!

Uiteraard is er nog veel meer aanbod van VIPPowerlounge gokkasten. Bekijk op je gemak welke game jouw favoriet is. Misschien is het wel de veelzijdige Multi Stake, de gevaarlijke Hell’s Bells, de vlammende GigaBurst of de onovertroffen Turbo Mega Jackpot. De VIPPowerlounge gokkasten hebben in ieder geval een ding gemeen: ze zijn allemaal even mooi gemaakt en geven je gegarandeerd dat nostalgische gevoel uit de speelhal!

Denk je alle VIPPowerlounge gokkasten gehad te hebben en is er geen enkele die ver genoeg gaat? Maak dan kennis met Empire. Tot 10.000 punten staan er op het spel in het bovenste spel. Maar weinig VIPPowerlounge gokkasten weten zoveel respect af te dwingen bij de spelers. De echte topprijs pak je echter met de Vertigo. 25.600 credits is de maximale winst – per draai!

Maak nu kennis met de VIPPowerlounge gokkasten en ontdek jouw favoriete kast! Iedereen boven de 18 jaar is welkom om te spelen. Probeer het gratis om het spel onder de knie te krijgen en ga dan voor de dikke winst. Bepaal zelf je inzet en geniet van de levensechte gameplay en het realistische geluid!